Sådan gør du

  • 1 Skær baconen i små tern.
  • 2 Rens grønsagerne og skær dem i mindre stykker.
  • 3 Varm olien godt op i en stor stegegryde.
  • 4 Steg baconen let heri.
  • 5 Rør løg, gulerod og selleri i og steg det over kraftig varme i 3 minutter.
  • 6 Tilsæt det hakkede oksekød og rør rundt til det smuldrer.
  • 7 Tilsæt peberfrugt og hvidløg og steg i 2 minutter.
  • 8 Tilsæt tomaterne.
  • 9 Rør paprika i og kog op.
  • 10 Rør bouillon og tomatpuré i og kog op.
  • 11 Tilsæt salt, læg låg på og lad suppen småkoge i 15 minutter.
  • 12 Rør fløde og rødbedetern i.
  • 13 Lad suppen koge igennem og smag den til.
  • 14 Serveres med tilbehøret i små skåle og groft hvedebrød eller flute.
  • {{recipeDoneText}} Gullash-suppe

Opskriften er udviklet af