Gullasch med urter og ris

Energiinformation

  • Energi 540 Kj
  • Fedt 18 %
  • Kulhydrat 57 %
  • Protein 25 %

Sådan gør du

  • 1

    Brun oksekødet i en gryde med lidt olivenolie ved høj varme, krydr med salt og peber. Tag kødet op af gryden.

  • 2

    Skær løg og gulerødder i grove tern, og rist begge dele ved jævn varme i ca. 5 min.

  • 3

    Bland oksekødet med grøntsagerne, og drys mel ved – lad det stege fortsat i 1-2 min.

  • 4

    Tilsæt timian, tomatpuré, flåede tomater, paprika, karry og spidskommen, og opvarm dette i nogle min. Hæld vand på, til det dækker, og bring retten i kog.

    Kom låg på gryden, og kog gullaschen ved jævn varme i ca. 1½ time, til kødet er mørt. Skum retten af undervejs.

  • 5

    Rens porren, og skær den i tynde skiver – tilsæt porren 10 min. før servering.

    Krydr med salt, peber og hakket persille.

     

  • 6

    Servér gullaschen med ris til.

  • {{recipeDoneText}} Gullasch med urter og ris

Tip

Du kan også servere kartoffelmos til gullaschen.

Opskriften er udviklet af