Gulerødder pakket i skinke og filodej med grøn tapanade

Sådan gør du

  • 1 Vask gulerødderne.
  • 2 Fjern toppen med undtagelse af ca. 2 cm.
  • 3 Kog gulerødderne i hvidvin med timianstilkene 1-2 min.
  • 4 Lad dem køle af og rul dem i skinke.
  • 5 Pensel filodejen med æggehvide, skær den i passende stykker og rul gulerødderne enkeltvis ind i dejen.
  • 6 Læg gulerødderne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200° i for-varmet ovn 3-4 min. eller til dejen er sprød.
  • 7 Udsten olivenene, knus dem med hvidløg og olivenolie i en morter eller blender.
  • 8 Server de lune gulerodssticks med tapanade dip.
  • {{recipeDoneText}} Gulerødder pakket i skinke og filodej med grøn tapanade

Opskriften er udviklet af