Gulerodssalat med rugbrødscroutoner og lufttørret skinke

Salat må gerne være lidt syndigt. Som for eksempel her, hvor vi vender gulerødder og æbler i en fed dressing og topper med skinke og hjemmelavede rugbrødscroutoner. 

Sådan gør du

  • 1 Skær gulerødderne i små tern, og kom dem i en skål.
  • 2 Overhæld ternene med kogende vand, og lad dem stå i 2-3 minutter.
  • 3 Hæld vandet fra, skyl med koldt vand og afdryp.
  • 4 Skær æble i små tern, og hak chilien fint.
  • 5 Rør mayonnaise med mælk og chili, og krydr med salt og peber.
  • 6 Vend med gulerod, æble og chili.
  • 7 Skær rugbrød i små tern og steg dem sprøde i olie på en pande.
  • 8 Server salaten med skinke, persille og rugbrødscroutoner.
  • 9 Server evt. kødet med citron og kapers.
  • {{recipeDoneText}} Gulerodssalat med rugbrødscroutoner og lufttørret skinke

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier