Gulerodssalat med appelsin, kikærter, chili og spinat

Sådan gør du

  • 1 Sæt kikærterne i koldt vand natten over.
  • 2 Kog de udblødte kikærter ca. 1 time i rigeligt vand med salt og laurbærblade.
  • 3 Sigt vandet fra og lad dem køle af.
  • 4 Skær gulerøddernes top af, med undtagelse af de sidste 2 cm.
  • 5 Kog dem 2 min. i letsaltet vand, sammen med bønnerne, hvor spidserne er nippet af.
  • 6 Hæld vandet fra grøntsagerne og lad dem køle af.
  • 7 Skær appelsinerne i tern eller fileter og vend dem med spinatblade, gulerødder, bønner og kikærter.
  • 8 Rør creme fraiche med spidskommen, chili, skal og saft fra en appelsin, olivenolie og sukker.
  • 9 Vend dressingen i kikærte blandingen og smag til med salt og peber.
  • 10 Server salaten med groft, gerne grillet brød.
  • {{recipeDoneText}} Gulerodssalat med appelsin, kikærter, chili og spinat

Opskriften er udviklet af