Uhmm, et lækkert stykke nybagt kage siger de fleste ikke nej tak til
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Tag smørret ud af køleskabet, så det når at blive blødt, til du skal bruge det
  • 2 Sæt en bageplade midt i ovnen
  • 3 Tænd ovnen på 150 grader varmluft
  • 4 Beklæd et ildfast fad (30x40 cm) med bagepapir
  • 5 Vej alle ingredienser af
  • 6 Skæl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet
  • 7 Hak valnødderne groft med en savtakket kniv
  • 8 Skær abrikoserne i kvarte
  • 9 Bland alle ingredienser godt sammen i en stor røreskål
  • 10 Hæld dejen i det ildfaste fad
  • 11 Sæt fadet i ovnen og bag kagen i cirka 35 minutter. Tjek om dejen er færdig ved at stikke en lille kniv ned midt i kagen. Hvis der sidder dej på kniven, skal kagen bage lidt længere
  • 12 Lad dejen køle af på en bagerist før du skærer den i 28 stykker
  • 13 Server 1 stykke kage til hver person
  • Så er det spisetid! Gulerodskage

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier