Gulerodskage
Denne opskrift har lavt sukker- og fedtindhold. Læs mere om bagning med lavt sukker- og fedt indhold på www.diabetes.dk. Opskriften giver 12 stykker.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Riv gulerødderne fint.
  • 2 Del æggene og pisk hviderne stive.
  • 3 Pisk æggeblommer og farin godt sammen.
  • 4 Tilsæt margarine.
  • 5 Pres den halve appelsin og rør saften i.
  • 6 Bland mel, sødemiddel, bagepulver og krydderier og sigt det i æggemassen.
  • 7 Bland de fintrevne gulerødder i.
  • 8 Vend de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i dejen og hæld den i en smurt bradepande (22 x 26 cm) eller en smurt springform (ca. 24 cm).
  • 9 Bag kagen ved 175° C i ca. 50 min. på næstnederste ovnrille.
  • 10

    Servering

    Server Gulerodskage til et mellemmåltid.

  • {{recipeDoneText}} Gulerodskage

Tip

Opbevaring: Gulerodskage kan fryses.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier