Gulerodskage
Denne opskrift har lavt sukker- og fedtindhold. Læs mere om bagning med lavt sukker- og fedt indhold på www.diabetes.dk. Opskriften giver 12 stykker.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Riv gulerødderne fint.
  • 2 Del æggene og pisk hviderne stive.
  • 3 Pisk æggeblommer og farin godt sammen.
  • 4 Tilsæt margarine.
  • 5 Pres den halve appelsin og rør saften i.
  • 6 Bland mel, sødemiddel, bagepulver og krydderier og sigt det i æggemassen.
  • 7 Bland de fintrevne gulerødder i.
  • 8 Vend de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i dejen og hæld den i en smurt bradepande (22 x 26 cm) eller en smurt springform (ca. 24 cm).
  • 9 Bag kagen ved 175° C i ca. 50 min. på næstnederste ovnrille.
  • Så er det spisetid! Gulerodskage

Tip

Servering: Server Gulerodskage til et mellemmåltid. Opbevaring: Gulerodskage kan fryses.

Opskriften er udviklet af