Gule beder og rødder med perlerug

Gule beder og rødder med perlerug

I vintermånederne serverer vi denne grove blanding af polerede kerner og rodfrugter. Kan du ikke finde gule beder, kan du bruge rødbeder i stedet. 

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tilbered perlerug efter anvisning.
  • 2 Vask bederne godt og kog dem møre i ca. 35 minutter.
  • 3 Tag dem op og skyl dem i koldt vand.
  • 4 Lad dem stå, indtil du kan holde dem, og pil så skrællen af.
  • 5 Skær bederne i skiver.
  • 6 Skræl gulerødderne, skær dem i mindre stykker.
  • 7 Kog dem møre.
  • 8 Vend perlerug med olie og fordel på fire tallerkener.
  • 9 Kom beder og rødder herpå.
  • 10 Drys smuldret ost, lidt peberrod og evt. urter på og server.
  • {{recipeDoneText}} Gule beder og rødder med perlerug

Opskriften er udviklet af