Grydestegt kyllingelår med chorizo, rød peber, kikærter og persille

Energiinformation

  • Energi 2346 kj
  • Energi 559 kcal
  • Protein 32 g
  • Fedt 39 g
  • Kulhydrater 21 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1 Hak det yderste stykke af kyllingelåret af med en tung kokkekniv. 
  • 2 Snit løg og hvidløg groft og flæk de røde pebre på langs. Brun det hele godt af i olie i en gryde og krydr med salt og peber. 
  • 3 Hæld kikærter og kyllingefond derpå, lad det simre i ca. 40 minutter og smag til med salt og peber. 
  • 4 Hak persillen og vend deri. 
  • 5

    Anretning

    Anret kyllingen i dybe tallerkener. Retten kan fint serveres med kogte ris, brød og drænet yoghurt.
  • {{recipeDoneText}} Grydestegt kyllingelår med chorizo, rød peber, kikærter og persille

Tip

Kan fint laves med gris og okse, og kyllingefond kan skiftes ud med
2 dåser tomater.

Opskriften er udviklet af