Grydestegt kalkunbryst med honningstegte figner og valnødder

Når et kalkunbryst er perfekt stegt, er det altså en dejlig spise og slet ikke tørt. Vi skærer vores i tynde skiver og serverer med sødede figner og valnødder. Du kan vælge at servere med ris eller kartofler på en bund af blandet salat eller hvorfor ikke som en slags pålæg på godt rugbrød.

Sådan gør du

  • 1

    Drys kalkunbrystet med salt og peber og brun det i en gryde i smør og olie. Hæld bouillonen i og læg låg på. Steg/braiser nu kalkunbrystet i ca. 45 minutter.

    Skær figner i både og svits dem hurtig i smør på en pande. Drys valnødder over og svits med. Lad honningen smelte på panden og vend rundt. Drys evt. lidt chili over.

  • {{recipeDoneText}} Grydestegt kalkunbryst med honningstegte figner og valnødder

Opskriften er udviklet af