Gryderet med oksekød og bønner

Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i tern på 2 × 2 cm.
  • 2

    Bland 3 spsk af hvedemelet med salt og peber og vend kødet heri. Opvarm olien og svits kødet 4-5 min.

  • 3 Tilsæt finthakket hvidløg, gulerødder i tykke skiver, bouillon, vin, tomatpuré, salvie, timian og sennepspulver, og bring det i kog.
  • 4

    Skru ned for varmen, læg låg på og lad retten simre 5 min. Skræl og skær kartoflerne i tern på 2 × 2 cm.

  • 5 Halver champignonerne og skær løgene i kvarte.
  • 6 Kom kartofler, champignoner og løg i og kog yderligere 15-20 min. eller indtil kartofler og kød er mørt.
  • 7 Kom bønner og hakket persille i og kog indtil bønnerne er gennemvarme, ca. 3 min.
  • 8 Rør den sidste spsk hvedemel ud i 4 spsk vand og rør det i retten.
  • 9 Lad retten koge 3-4 min. og server med det samme.
  • {{recipeDoneText}} Gryderet med oksekød og bønner

Opskriften er udviklet af