Gryderet med andebryst

Vi har skabt en ny og spændende gryderet med andebryst. Saucen er på base af vin og tomat og krydderierne er lidt vanilje og kommen.

Sådan gør du

  • 1 Vi har valgt at fjerne skindet på anden og kun bruge det rene kød. Men det er en smagssag. 
  • 2 Træk eller skær skindet fra andebrysterne, og skær hvert bryst i tre stykker. Drys kødet med salt og peber. 
  • 3 Brun kødet godt i olie i en stor gryde. Tag kødet op. 
  • 4 Skær løgene i både og svits i gryden. Drys kommen over og svits. 
  • 5 Kom nu korn fra vaniljestangen, purerede tomater og vin i gryden. Lad saucen simre i 30 minutter. 
  • 6 Kom andebrysterne i, og lad dem simre, indtil de er gennemstegte, ca. 10 minutter. 
  • 7 Pres appelsinsaft ned i gryden, og smag til med salt og peber. 
  • 8 Tilbered perlespelt efter anvisning på emballagen. 
  • 9 Server gryderetten med nykogt perlespelt og lidt basilikum.
  • {{recipeDoneText}} Gryderet med andebryst

Opskriften er udviklet af