Gryderet med and og sprøde grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Skær bacon i grove stykker og kom dem i en tykbundet gryde. 
  • 2 Skær også andebryst i små stykker og kom stykkerne i gryden. Lad det hele svitse i gryden ved høj varme. 
  • 3 Del rosenkål og kom stykkerne i gryden. 
  • 4 Tilsæt honning. 
  • 5 Skær savoykål og grønkål i grove stykker og kom stykkerne i gryden. 
  • 6 Tilsæt vand, havtorn appelsinsaft og frisk timian i gryden. Lad det hele simre under låg i 15 minutter. 
  • 7 Når retten er færdigsimret, smages den til med salt, peber og sennep. 
  • 8 Anret retten på en tallerken. Top med friske kapers, æblestykker og olivenolie. 
  • {{recipeDoneText}} Gryderet med and og sprøde grøntsager

Opskriften er udviklet af