Kage med havregryn, hasselnødder og banan

Spiser du sundt og varieret, er der også plads til lidt kage. Bag en grov kage med masser af havregryn og frugt. Nyd den nybagte kage sammen med familie eller venner.

Spiser du sundt og varieret, er der også plads til lidt kage. Bag en grov kage med masser af havregryn og frugt. Nyd den nybagte kage sammen med familie eller venner.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/4976/20565/1920/grovkage.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Badges","GroupAlias":"Badges","Public":false,"Values":[{"Name":"Spis med madpyramiden","Alias":"SpisMedMadpyramiden"}]},{"GroupName":"Category","GroupAlias":"Category","Public":false,"Values":[{"Name":"Kager \u0026 desserter","Alias":"KagerDesserter"}]},{"GroupName":"Ingrediens","GroupAlias":"Ingrediens","Public":false,"Values":[{"Name":"Bagværk","Alias":"bagvaerk"}]},{"GroupName":"Keywords","GroupAlias":"Keywords","Public":false,"Values":[{"Name":"Banankage","Alias":"Banankage"},{"Name":"Kager","Alias":"Kager"}]},{"GroupName":"Måltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Bagværk","Alias":"bagvaerk"},{"Name":"Dessert","Alias":"Dessert"}]},{"GroupName":"Måltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Dessert","Alias":"Dessert"}]},{"GroupName":"Redaktørstatus","GroupAlias":"redaktoerstatus","Public":false,"Values":[{"Name":"VSS opskrift klar","Alias":"vSSOpskriftKlar"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Børnevenligt","Alias":"boernevenligt"},{"Name":"Hverdag","Alias":"Hverdag"},{"Name":"Hverdagens små mirakler","Alias":"HverdagensSmaaMirakler"},{"Name":"Weekend og gæster","Alias":"weekendOgGaester"}]},{"GroupName":"Sæson \u0026 Tid","GroupAlias":"saesonogtid","Public":true,"Values":[{"Name":"Få ingredienser","Alias":"faaingredienser"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="10131" data-is-banner-enabled="False">