Grove boller med æbler og kanel

Tilsæt æbler og kanel til de grove boller. Så kommer de til at smage dejlig sødt og krydret. Prøv dig frem med andre frugter, grøntsager, nødder, krydderier eller måske lidt chokolade.

Tilsæt æbler og kanel til de grove boller. Så kommer de til at smage dejlig sødt og krydret. Prøv dig frem med andre frugter, grøntsager, nødder, krydderier eller måske lidt chokolade.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/4989/20562/1920/grove_boller_med_aebler_kanel.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Badges","GroupAlias":"Badges","Public":false,"Values":[{"Name":"Spis med madpyramiden","Alias":"SpisMedMadpyramiden"}]},{"GroupName":"Category","GroupAlias":"Category","Public":false,"Values":[{"Name":"Brød","Alias":"Broed"}]},{"GroupName":"Ingrediens","GroupAlias":"Ingrediens","Public":false,"Values":[{"Name":"Bagværk","Alias":"bagvaerk"},{"Name":"Frugt","Alias":"Frugt"}]},{"GroupName":"Keywords","GroupAlias":"Keywords","Public":false,"Values":[{"Name":"Boller","Alias":"Boller"}]},{"GroupName":"Måltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Bagværk","Alias":"bagvaerk"},{"Name":"Lette retter","Alias":"LetteRetter"},{"Name":"Morgenmad og brunch","Alias":"MorgenmadOgBrunch"},{"Name":"Snacks og tilbehør","Alias":"Tilbehoer"}]},{"GroupName":"Måltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Mellemmåltider","Alias":"Mellemmaaltider"},{"Name":"Morgenmad","Alias":"Morgenmad"}]},{"GroupName":"Redaktørstatus","GroupAlias":"redaktoerstatus","Public":false,"Values":[{"Name":"VSS opskrift klar","Alias":"vSSOpskriftKlar"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Æbler","Alias":"AEbler"},{"Name":"Børnevenligt","Alias":"boernevenligt"},{"Name":"Hverdag","Alias":"Hverdag"},{"Name":"Mellemmåltider","Alias":"Mellemmaaltider"},{"Name":"Picnic","Alias":"Picnic"},{"Name":"Snack ordentligt","Alias":"snackOrdentligt"},{"Name":"Weekend og gæster","Alias":"weekendOgGaester"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="10135" data-is-banner-enabled="False">