Grovbrød med nødder

Sådan gør du

  • 1 Rør gæren ud i det lunkne vand.
  • 2 Tilsæt yoghurt og honning samt salt. Hæld under omrøring durummelet og derefter grahamsmelet i lidt ad gangen. Lad dejen hvile ca. 20 min. under et rent klæde.
  • 3 Hak hasselnødderne groft og kom dem i dejen. Rør hvedemelet i lidt efter lidt, til dejen stadig er let klæbrig.
  • 4 Lad dejen hæve ca. 30 min. et lunt sted, under et klæde.
  • 5 Hæld forsigtigt dejen ud i en smurt brødform. Lad den hæve yderligere 20-30 min. eller til den har ca. dobbelt størrelse.
  • 6 Drys lidt grahamsmel på toppen. Bag brødet i en forvarmet ovn ved ca. 180° i ca. 30-35 min. Lad brødet afkøle på bagerist.
  • {{recipeDoneText}} Grovbrød med nødder

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter