Grov medister med råkost

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 3 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 540 kcal
  • Fedtenergi 39 %

Sådan gør du

  • 1 Kog medisterpølsen i letsaltet vand i 5 minutter. Lad den afdryppe. 
  • 2 Prik nogle fine huller, i pølsen, så sprækker den ikke ved stegning. Steg den, i 1 spsk. olivenolie, langsomt ved svag-middelvarme, gylden på begge sider, ca. 15 minutter. 
  • 3 Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. 
  • 4 Skyl, tør og hak persille – til drys på kartoflerne ved anretning. 
  • 5 Snit spidskålen ultrafint, og masser den med rapsolie og lidt salt. 
  • 6 Skær krøller af gulerødderne med en tyndskræller eller et snittejern. 
  • 7 Kom ærterne i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys med lidt salt, kog op og hæld straks vandet fra og lad dem afkøle. 
  • 8 Vend spidskål med gulerødder og ærter og dryp med citron. 
  • 9

    Anretning

    Anret medisterpølsen med råkost og kartofler med persille ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Grov medister med råkost

Opskriften er udviklet af