Groft madbrød med rødbeder

Sådan gør du

  • 1 Udrør gæren i det lunkne vand, tilsæt yoghurt og honning samt salt.
  • 2 Hæld under omrøring durummel og grahamsmel i lidt ad gangen.
  • 3 Lad dejen hvile ca. 20 min.
  • 4 Riv den rå rødbede groft og tilsæt det dejen.
  • 5 Ælt hvedemelet langsomt ind i dejen til den stadig er let klæbrig.
  • 6 Lad dejen hæve ca. 30 min. et lunt sted under et klæde.
  • 7 Hæld forsigtigt dejen ud på en smurt bageplade, det må gerne være lidt rustikt at se på.
  • 8 Pensl forsigtigt med æg og drys med sesamfrø.
  • 9 Bag brødet på andennederste ribbe ved 180° i en forvarmet ovn i ca. 30-35 min.
  • 10 Lad det varme brød afkøle på en bageplade.
  • 11 Spis brødet til salater eller supper.
  • {{recipeDoneText}} Groft madbrød med rødbeder

Opskriften er udviklet af