Grøntsager med krydderurtedip

Grove grøntsager med lidt krydderurtedip smager godt og stiller sulten inden frokosten. Vælg grove grøntsager, der er i sæson. Om vinteren kan det være persillerod, pastinak og gulerod.

Grove grøntsager med lidt krydderurtedip smager godt og stiller sulten inden frokosten. Vælg grove grøntsager, der er i sæson. Om vinteren kan det være persillerod, pastinak og gulerod.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/4959/20571/1920/groentsager_med_krydderurtedip.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Badges","GroupAlias":"Badges","Public":false,"Values":[{"Name":"Spis med madpyramiden","Alias":"SpisMedMadpyramiden"}]},{"GroupName":"Category","GroupAlias":"Category","Public":false,"Values":[{"Name":"Andre retter","Alias":"AndreRetter"},{"Name":"Tapas \u0026 tilbehør","Alias":"TapasTilbehoer"}]},{"GroupName":"Ingrediens","GroupAlias":"Ingrediens","Public":false,"Values":[{"Name":"Grønt","Alias":"Groent"}]},{"GroupName":"Måltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"},{"Name":"Snacks og tilbehør","Alias":"Tilbehoer"}]},{"GroupName":"Måltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"},{"Name":"Mellemmåltider","Alias":"Mellemmaaltider"}]},{"GroupName":"Redaktørstatus","GroupAlias":"redaktoerstatus","Public":false,"Values":[{"Name":"VSS opskrift klar","Alias":"vSSOpskriftKlar"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Børnevenligt","Alias":"boernevenligt"},{"Name":"Hverdag","Alias":"Hverdag"},{"Name":"Mellemmåltider","Alias":"Mellemmaaltider"},{"Name":"Picnic","Alias":"Picnic"},{"Name":"Rødder og knolde","Alias":"RoedderOgKnolde"}]},{"GroupName":"Sæson \u0026 Tid","GroupAlias":"saesonogtid","Public":true,"Values":[{"Name":"Få ingredienser","Alias":"faaingredienser"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="10127" data-is-banner-enabled="False">