En lækker snack til en eftermiddag. Denne opskrift er lavet til 2 voksne og 2 børn.

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Skyl agurken og riv den på den grove side af rivejernet
  • 3 Bland agurk, hytteost og citronsaft
  • 4 Smag til med lidt peber
  • 5 Stil dippen i køleskabet
  • 6 Skyl og skræl grøntsagerne. Skær dem i stave
  • 7 Rist rugbrødet på en brødrister
  • 8

    Servering:

    Del hyttostdip og grøntsager i fire. Dyp grøntsagerne i dippen, og server det ristede rugbrød til. Sluk tørsten i et glas mælk.

  • {{recipeDoneText}} Grøntsager med hyttostdip

Tip

Finthakket tomat eller peberfrugt smager også godt i hytteostdippen. Brug de grøntsager, du godt kan lide, og som du har derhjemme. På den måde kan du undgå madspild, og det er godt for klimaet.

Opskriften er udviklet af