Grøntsager med hummusdip

Lav en lækker humusdip i en mild version, eller hvor du skuer op for krydderierne. Humus er en bælgfrugt, som ligger nederst i Madpyramiden. Spis derfor ofte bælgfrugter.

Lav en lækker humusdip i en mild version, eller hvor du skuer op for krydderierne. Humus er en bælgfrugt, som ligger nederst i Madpyramiden. Spis derfor ofte bælgfrugter.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/4991/20568/1920/groentsager_med_humusdip.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Badges","GroupAlias":"Badges","Public":false,"Values":[{"Name":"Spis med madpyramiden","Alias":"SpisMedMadpyramiden"}]},{"GroupName":"Category","GroupAlias":"Category","Public":false,"Values":[{"Name":"Andre retter","Alias":"AndreRetter"},{"Name":"Vegetarretter","Alias":"Vegetarretter"}]},{"GroupName":"Ingrediens","GroupAlias":"Ingrediens","Public":false,"Values":[{"Name":"Grønt","Alias":"Groent"}]},{"GroupName":"Måltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Lette retter","Alias":"LetteRetter"},{"Name":"Snacks og tilbehør","Alias":"Tilbehoer"}]},{"GroupName":"Måltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Mellemmåltider","Alias":"Mellemmaaltider"}]},{"GroupName":"Redaktørstatus","GroupAlias":"redaktoerstatus","Public":false,"Values":[{"Name":"VSS opskrift klar","Alias":"vSSOpskriftKlar"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Børnevenligt","Alias":"boernevenligt"},{"Name":"Chili","Alias":"chili"},{"Name":"Hverdag","Alias":"Hverdag"},{"Name":"Mellemmåltider","Alias":"Mellemmaaltider"},{"Name":"Picnic","Alias":"Picnic"},{"Name":"Rødder og knolde","Alias":"RoedderOgKnolde"},{"Name":"Vegetar","Alias":"Vegetar"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="12677" data-is-banner-enabled="False">