Grønsagssuppe med rugbolle

Grønsagssuppe med rugbolle

Supper er forholdsvis lette at tilberede og dejlige i den kolde vintertid. Denne opskrift er til 2 voksne og 2 børn.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Skyl gulerødder, jordskokker og kartofler
  • 3 Skræl grøntsager og kartofler
  • 4 Skær grøntsager og kartofler i tern
  • 5 Pil løg og hvidløg. Skær dem i både
  • 6 Hæld olie i en stor gryde og tænd for blusset
  • 7 Tilsæt grøntsager og kartofler når olien er varm, og steg et par min.
  • 8 Tilsæt vand og boullionterning
  • 9 Lad gryden koge ved svag varme, til grøntsagerne er møre
  • 10 Blend grøntsagerne med en stavblender eller i en blender
  • 11 Smag eventuelt suppen til med salt og peber
  • 12

    Servering:

    Fordel suppen i fire dybe tallerkener og server 2 små rugboller til hver.
  • {{recipeDoneText}} Grønsagssuppe med rugbolle

Tip

Hvis du er på farten, kan du have den varme suppe med i en termokande. En grønsagssuppe er en rigtig god måde at få brugt rester af grøntsager og kartofler. Brug de grøntsager, du har i køleskab og skuffer. Smag til med friske krydderurter eller krydderier.

Opskriften er udviklet af