Grønsagssuppe med rugbolle

Lav en fyldig suppe af de grøntsager, du har i skuffer, køleskab og fryser. Spis grove rugboller til. Så har du et sundt mellemmåltid.

Lav en fyldig suppe af de grøntsager, du har i skuffer, køleskab og fryser. Spis grove rugboller til. Så har du et sundt mellemmåltid.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/5012/20573/1920/groentsagssuppe_med_rugbolle.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Badges","GroupAlias":"Badges","Public":false,"Values":[{"Name":"Spis med madpyramiden","Alias":"SpisMedMadpyramiden"}]},{"GroupName":"Category","GroupAlias":"Category","Public":false,"Values":[{"Name":"Supper","Alias":"Supper"},{"Name":"Vegetarretter","Alias":"Vegetarretter"}]},{"GroupName":"Ingrediens","GroupAlias":"Ingrediens","Public":false,"Values":[{"Name":"Grønt","Alias":"Groent"}]},{"GroupName":"Måltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Aftensmad","Alias":"aftensmad"},{"Name":"Forret","Alias":"Forret"}]},{"GroupName":"Måltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Aftensmad","Alias":"Aftensmad"},{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"}]},{"GroupName":"Redaktørstatus","GroupAlias":"redaktoerstatus","Public":false,"Values":[{"Name":"VSS opskrift klar","Alias":"vSSOpskriftKlar"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Børnevenligt","Alias":"boernevenligt"},{"Name":"Hverdag","Alias":"Hverdag"},{"Name":"Mad til 2 dage","Alias":"madTil2Dage"},{"Name":"Rødder og knolde","Alias":"RoedderOgKnolde"},{"Name":"Simremad","Alias":"Simremad"},{"Name":"Vegetar","Alias":"Vegetar"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="7615" data-is-banner-enabled="False">