Nyd asparges når de er i sæson. Her i en vegetarisk opskrift. Husk at sætte kikærterne i blød aftenen før. Opskriften er til to børn og to voksne.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Sæt kikærterne i blød i rigeligt, koldt vand i minimum 12 timer
  • 2 Skyl kikærterne
  • 3 Kog kikærterne efter anvisningen på emballagen
  • 4 Skæl kartoflerne
  • 5 Kog kartoflerne til de er møre, cirka 12-14 minutter
  • 6 Skær kartoflerne i skiver
  • 7 Kom mandlerne på en tør stegepande
  • 8 Rist mandlerne til de er gyldne
  • 9 Lad mandlerne køle lidt af og hak dem groft
  • 10 Kom eddike og sennep i en blender
  • 11 Start blenderen og hæld langsomt olie i, til dressingen bliver tyk
  • 12 Skyl blomkål og broccoli
  • 13 Skær blomkål og broccoli i små buketter
  • 14 Skyl asparges, knæk bunden af, og snit asparges i kvarte
  • 15 Bland grøntsager med kikærter, kartofler og dressing
  • 16 Drys mandler over salaten
  • 17 Del salaten i fire, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen
  • Så er det spisetid! Grønsagsret med nødder

Opskriften er udviklet af