Sådan gør du

  • 1 Blomkålen deles i mindre buketter. 
  • 2 Squashen skæres i stave.
  • 3 Forårsløgene snittes i ca. 1 cm stykker.
  • 4 Tomaterne skæres i mindre stykker.
  • 5 Grøntsagerne blandes med olie, sojasauce, salt og peber. Krydderurterne hakkes og blandes i.  
  • 6 Blandingen fordeles på 4 stykker bagepapir, der hver lukkes til en pakke. Grøntsagspakkerne lægges i et ovnfast fad og tilberedes ved 200° C i 20-25 min. på næstnederste ovnrille.  
  • 7

    Servering

    Grøntsagspakker serveres f.eks. til stegt kød, fjerkræ eller fisk.
  • {{recipeDoneText}} Grønsagspakker

Tip

Variation: Fennikel kan anvendes i stedet for blomkål. 1 tsk. Provencekrydderi kan anvendes i stedet for friske krydderurter.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier