Grønsagslasagne med hvidløgsbruchetta

Sådan gør du

  • 1 Skær aubergine, selleri, persillerod og courgette i tynde stave.
  • 2 Hak løgene groft.
  • 3 Rist grøntsagerne på panden i olivenolie med hakket hvidløg og timian.
  • 4 Tilsæt flåede tomater og haricots vertes og la det simre ca. 2 min.
  • 5 Krydr med salt og peber og pisk mascarpone i.
  • 6

    Læg lasagnepladerne i bunden af et ildfast fad og derefter grønsagsblandingen.

  • 7 Gentag processen 4 gange og slut af med et lag revet ost og rasp.
  • 8 Bag lasagnen midt i en forvarmet ovn ved 180° i ca. 30 min.
  • 9 Skær flutes i skiver og gnid dem med et fed hvidløg.
  • 10 Rist dem i ovnen et par minutter til de er sprøde.
  • 11 Server lasagnen med bruchetta og grøn salat.
  • {{recipeDoneText}} Grønsagslasagne med hvidløgsbruchetta

Opskriften er udviklet af