Grønne bønner og avocadocreme

Grønne bønner og avocadocreme

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Bønnerne koges i letsaltet vand i 3-4 min. Vandet skal koge, når bønnerne kommes i. Bønnerne kan evt. skæres i mindre stykker.
  • 2 Forårsløgene snittes fint.
  • 3 Cherrytomaterne halveres eller skæres i kvarte afhængig af størrelsen.
  • 4 Oliven afdryppes og skæres i skiver.
  • 5 Avocadoen halveres, stenen fjernes, og kødet moses med en gaffel.
  • 6 Den halve citron presses, og saften røres i avocadomosen.
  • 7 Mælkeprodukt tilsættes, og cremen smages til med salt og peber.
  • 8 Grøntsagerne blandes med oliven. 
Avocadocremen fordeles over salaten eller serveres til.
  • 9

    Servering

    Grønne bønner og avocadocreme serveres som tilbehør til grillmad som fisk, kylling eller koteletter. Salaten passer også fint til kogt hamburgerryg eller skinke f.eks. serveret med kartofler eller brød til.

  • {{recipeDoneText}} Grønne bønner og avocadocreme

Opskriften er udviklet af