Grønne asparges med æg, salat, krydderurter og pesto

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Pesto:
  • 2 Rist nødderne i lidt olie, og drys med flagesalt.
  • 3 Lad nødderne afkøle på et stykke køkkenrulle.
  • 4 Blend nødderne sammen med persillen, hvidløget og olien, indtil pestoen har en god konsistens.
  • 5 Smag til med limesaft.
  • 6 Skær den nederste del af aspargesene af.
  • 7 Damp dem i lidt vand med salt i 2-3 minutter og afkøl dem hurtigt under rindende koldt vand.
  • 8 Kog æggene i 9-10 minutter.
  • 9 Afkøl dem, pil dem og skær dem herefter i kvarte.
  • 10 Skyl salaten grundigt og tør den af i et rent klæde.
  • 11 Pluk den i passende stykker.
  • 12 Ved servering vendes salaten med pestoen og toppes op på et fad.
  • 13 Asparges og æg vendes let i salaten og det hele pyntes med kørvel.
  • 14 Server et godt brød til.
  • Så er det spisetid! Grønne asparges med æg, salat, krydderurter og pesto

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier