Grøn salat med rosa grape, agurk, fennikel og chilimandler

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 7 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 173 kcal
  • Fedtenergi 43 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 150 grader.
  • 2 Læg mandlerne i et stort ildfast fad med bagepapir.
  • 3 Bland paprika, chiliflager, presset hvidløg, vand, salt og honning og bland det godt med mandlerne. Stil dem i ovnen i 1 time. Spred mandlerne ud på et stykke bagepapir til afkøling.
  • 4 Skyl og slyng salatbladene tørre.
  • 5 Filetér grapefrugterne: skær top og bund af, stil frugten op og skær skallen af oppefra og ned, incl. det hvide. Gå nu ind med en skarp kniv og skær hver filet fri mellem membranerne.
  • 6 Del agurken på langs, skrab kernerne ud med en teske. Skær kødet i stave.
  • 7 Snit fennikel ultrafint på juliennejern eller mandolin.
  • 8

    Anretning

    Anret salaten med rosa grape, agurk, fennikel og 50 g af chilimandlerne. Dryp med ganske lidt olivenolie og saften fra endeskiverne fra grapefrugterne.
  • {{recipeDoneText}} Grøn salat med rosa grape, agurk, fennikel og chilimandler

Opskriften er udviklet af