Grøn salat med grønne linser, broccoli og hasselnødder

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 184 kcal
  • Fedtenergi 33 %

Sådan gør du

  • 1

    Kog linserne efter emballagens anvisning. Vend dem med 1 tsk. olivenolie og lad dem afkøle.

  • 2

    Rist hasselnødderne på en tør pande og lad dem afkøle.

  • 3

    Skær toppen af broccolien, så kun de små fine buketter anvendes til salaten her.

  • 4

    Skyl og slyng salatbladene tørre.

  • 5

    Anretning

    Anret salaten med broccoli, linser og hasselnødder. Dryp den med citron, og vend den med lidt salt, peber og dryp med de sidste 2 tsk. olivenolie.

  • {{recipeDoneText}} Grøn salat med grønne linser, broccoli og hasselnødder

Tip

Når man bruger så lidt af broccolien, som tilfældet er her, er der masser tilbage, som kan anvendes, gennem juicepresseren, i sammenhæng med æble; skåret fint og brugt i en puré eller sammenkogt ret. Broccolistokken smager lidt som asparges.

Opskriften er udviklet af