Grøn salat med agurk, avocado, løg og karse

Grøn salat med agurk, avocado, løg og karse

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 5 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 122 kcal
  • Fedtenergi 54 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skyl og slyng salaten tør.
  • 2 Skær den ene agurk i lige skiver, den anden deles på langs og skæres i skrå, aflange skiver.
  • 3 Del avocado på langs, fjern sten og skal. Skær kødet i fine både, dryp straks med citron.
  • 4 Skær løget i fine ringe.
  • 5 Gør forårsløg i stand og skær i fine skiver.
  • 6 Vend salaten med agurker, de to slags løg og olivenolie, giv et drys salt.
  • 7

    Anretning

    Anret med avocado og kværn sort peber over. Top med rigeligt karse.
  • {{recipeDoneText}} Grøn salat med agurk, avocado, løg og karse

Opskriften er udviklet af