Grøn pesto, sommerkål og kylling

Grøn pesto, sommerkål og kylling

Nyd en dejlig sommersalat til frokost
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Snit spidskålen fint
  • 2 Hak drueagurkerne
  • 3 Bland spidskål med dijonsennep, pesto og drueagurker
  • 4 Pluk kyllingekødet i grove stykker
  • 5 Vend kyllingekød sammen med kålsalaten
  • 6 Skyl persille, hak den og vend i salaten
  • 7 Del salaten i fire lige store dele
  • 8 Sluk tørsten i et glas mælk
  • 9 De voksne spiser 1 ½ skive ristet rugbrød til salaten
  • {{recipeDoneText}} Grøn pesto, sommerkål og kylling

Opskriften er udviklet af