Grøn pastasalat med tun og æg

Sådan gør du

  • 1 Knæk den nederste træede ende af asparges (der hvor de knækker naturligt) og skær asparges i snitter på ca. 3 cm.
  • 2 Kog pastaen som angivet på emballagen.
  • 3 De sidste 2 minutter koges asparges og ærter med.
  • 4 Afdryp, hæld koldt vand over, afdryp igen og afkøl.
  • 5 Kog æggene i ca. 10 minutter til de er hårdkogte.
  • 6 Pil æggene og afkøl før de skæres i kvarte.
  • 7 Skyl salaten og slyng den godt.
  • 8 Del salaten i mindre stykker.
  • 9 Skær tomaterne i kvarte.
  • 10 Anret pasta med ærter, asparges, salat, æg og tun.
  • 11 Pynt med karse.
  • 12

    Dressing

    Rør ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten.
  • 13 Hvis du gerne vil være sikker på, at børnene kan spise med, så server dressingen ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Grøn pastasalat med tun og æg

Opskriften er udviklet af