Sådan gør du

  • 1 Skræl melonen og fjern kernerne.
  • 2 Skær frugtkødet i stykker.
  • 3 Skyl agurker, peberfrugter, æbler, spinat og persille.
  • 4 Skær peberfrugterne i stykker og fjern kernerne.
  • 5 Skær agurkerne i mindre stykker.
  • 6 Bland bouillon, limesaft og olie sammen.
  • 7 Bland de øvrige ingredienser sammen og blend lidt ad gangen med en smule af væsken.
  • 8 Smag suppen til med salt og peber.
  • 9 Det hele presses gennem en fin sigte, så al væsken sies fra.
  • 10 Resten kasseres.
  • 11 Køl suppen ned, så den er iskold, når den serveres.
  • 12 Servér ristede ”brødstave” til.
  • {{recipeDoneText}} Grøn Gazpacho

Tip

Gazpachoen er en dejlig forret –og kan gøres endnu mere festlig, hvis man fryser små tern af agurk og grøn peber ind i små isterninger og servér dem i suppen – og stænker suppen med olivenolie.

 

Lange brødcroutons og pocherede vagtelæg ville ligeledes opgradere den grønne gazpacho.

Opskriften er udviklet af