Grøn aspargessuppe

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 7 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 253 kcal
  • Fedtenergi 26 %

Sådan gør du

  • 1

    Vrik asparges, og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække. Skær hovederne af.

  • 2

    Læg hovederne i en skål, dryp med rapsolie, drys med lidt salt. Hæld kogende vand over. Kog op. Hæld vandet fra og hold asparges varme i gryden.

  • 3

    Skær asparges i stykker og kom dem i en gryde med lidt salt og 1 spsk. rapsolie. Hæld bouillon over, kog op og lad det koge i 7 minutter.

  • 4

    Blend suppen, med stavblender, med mælken, kog op, smag til med salt og peber, blend igen, så suppen får skum.

  • 5

    Anretning

     Anret suppen med aspargeshoveder og anret lunt brød ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Grøn aspargessuppe

Opskriften er udviklet af