Grøn aspargessuppe
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 7 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 253 kcal
  • Fedtenergi 26 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Vrik asparges, og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække. Skær hovederne af.

  • 2

    Læg hovederne i en skål, dryp med rapsolie, drys med lidt salt. Hæld kogende vand over. Kog op. Hæld vandet fra og hold asparges varme i gryden.

  • 3

    Skær asparges i stykker og kom dem i en gryde med lidt salt og 1 spsk. rapsolie. Hæld bouillon over, kog op og lad det koge i 7 minutter.

  • 4

    Blend suppen, med stavblender, med mælken, kog op, smag til med salt og peber, blend igen, så suppen får skum.

  • 5

    Anretning

     Anret suppen med aspargeshoveder og anret lunt brød ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Grøn aspargessuppe

Opskriften er udviklet af