Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 6 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 251 kcal
  • Fedtenergi 64 %

Sådan gør du

  • 1 Del agurken på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i stave. 
  • 2 Skræl gulerødderne og skær dem i stave. 
  • 3 Skær bladselleri i tynde stave. 
  • 4 Fjern kerner og det hvide i peberfrugten og skær kødet i stave. 
  • 5 Rist hasselnødderne og lad dem afkøle. 
  • 6 Hæld olie i et glas eller skål og krydr let med salt og peber. 
  • 7 Skyl og tør krydderurterne og hak dem ultrafint. 
  • 8 Rør først mascarpone og skyr til en creme og denne med krydderurter, citron, presset hvidløg og sukker, smag til med salt og peber og anret cremen i et glas eller en skål. 
  • 9

    Anretning

    Anret det grønne med nødder og dip og dyp.
  • {{recipeDoneText}} Grøn appetizer

Tip

Man vælger selv, hvordan man går til fadet her, hvor højt fedtniveauet skal være – og det er ikke i de fire grønne elementer, fedtet skal findes. Det er i cremen, hasselnødderne og olivenolien.

Opskriften er udviklet af