Grøn ærtedip

Sådan gør du

  • 1 Hak løg og hvidløg fint. Svits begge dele i en gryde med lidt olie.
  • 2 Put ærter og vand i gryden og varm det hele op.
  • 3 Tag gryden af varmen og blend det hele igennem med en stavblender.
  • 4 Hvis dippen skal smage af mere, kan du tilsætte lidt boullion.
  • 5 Blend igen derefter.
  • 6 Put dippen i en lille beholder og stil den i køleskabet indtil den skal bruges.
  • 7 Brug dippen til at smøre på brød, i sandwich, i pizzasnegle eller brug den som dip til ovnbagte rodfrugter, små kogte kartofler eller rå grønsagsstænger.
  • 8 Hvis dippen skal med i madpakken som dip eller dressing, så medbring den i en lille plastbeholder med låg.
  • {{recipeDoneText}} Grøn ærtedip

Tip

Prøv også at lave en rød dip af peberfrugt eller en orange dip af hokaido

Opskriften er udviklet af