Grisen som elskede Mao

Sådan gør du

  • 1 Sauce: fjern stilkenderne på tomaterne og skær dem i kvarte.
  • 2 Skær peberfrugten i kvarte og fjern stok, mellemvægge og kerner.
  • 3 Læg tomater og peberfrugter i et ildfast fad og hæld olien over.
  • 4 Krydr med salt og peber.
  • 5 Stil det i ovnen ved 180 grader i ca. 1 time. Blend de bagte grøntsager og si saucen.
  • 6 Varm saucen lige før servering og pisk koldt smør i.
  • 7 Smag til med salt og peber. Kinakål: rist pecannødderne på en pande med ½ spsk olie.
  • 8 Skær hver pecannød i 2-4 stykker på langs.
  • 9 Fjern de yderste blade på kinakålen.
  • 10 Skær resten i 8 både.
  • 11 Kog kinakålen i 1 dl vand med ½ spsk olie og salt i 2 minutter under låg.
  • 12 Fjern låget og kog i 2 minutter.
  • 13 Kålen skal stadig have bid.
  • 14 Hæld overskydende vand fra, hvis væsken ikke er kogt væk.Skær forårsløg i tynde skrå skiver.
  • 15 Skær mynte i tynde strimler. Vend forårsløg, mynte og pecannødder i kålen.
  • 16 Varm det hurtigt igennem og smag til med salt og peber.Kødet: blend de tørrede trompetsvampe så de bliver som fint rasp.
  • 17 Vend medaljonerne i de findelte svampe og krydr med salt og peber.
  • 18 Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
  • 19 Brun kødet 1 minut på hver side.
  • 20 Vend kødet.
  • 21 Skru ned til middel varme og steg medaljonerne 2 minutter på hver side.
  • 22 Tag kødet af panden.
  • 23 Skær kødet i skiver lige før servering.
  • {{recipeDoneText}} Grisen som elskede Mao

Opskriften er udviklet af