Grillstegte skinkeschnitzler med grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Bestil 2 cm tykke skinkeschnitzler hos slagteren.
  • 2 Bland olie, soja, knust hvidløg, 1-2 tsk revet citronskal, saft af ½ citron og 2 tsk skrællet, revet ingefær.
  • 3 Halvdelen skal bruges som dressing til bulgursalat, stil den til side.
  • 4 Bland resten af marinaden med honning og hæld den i fx en kraftig plastpose.
  • 5 Kom skinkeschnitzlerne i posen, luk og læg den i køleskab i 4-8 timer.
  • 6 Kom bulgur i en skål og hæld 3½ dl kogende vand over.
  • 7 Dæk skålen med film eller stanniol og lad den trække, til væden er opsuget ca. ½ time.
  • 8 Si evt. overskydende væde fra.
  • 9 Vend dressingen i bulguren.
  • 10 Skær forårsløg, 1 squash, 1 peberfrugt og 4 tomater i ½ cm store tern og vend dem i bulguren.
  • 11 Smag til med salt, peber og citron.
  • 12 Skær 1 squash i tykke skiver, 1 peberfrugt i store strimler og 2 tomater i halve.
  • 13 Tag kødet op af marinaden.
  • 14 Krydr med salt og peber.
  • 15 Grill skinkeschnitzlerne til de er gyldne, 2-3 minutter på hver side, så de er lige netop gennemstegte.
  • 16 Grill grøntsagerne.
  • {{recipeDoneText}} Grillstegte skinkeschnitzler med grøntsager

Tip

Marinaden kan også bruges til svinekoteletter og medaljoner af svinefilet. Opskriften er udarbejdet af Susanne Kjær

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier