Grillstegte sauté-skiver med tomat og aubergine

Sådan gør du

  • 1 Tænd grillen.ognbsp;Læg sauté-skiverne i en marinade af saften fra ½ citron, 2 spsk olie, salt og peber.
  • 2 Stil dem i køleskab, til salaten er færdig.
  • 3 Skær tomaterne i skiver.
  • 4 Bland dem med finthakket hvidløg, chili skåret i tynde skiver samt fetaost.Rør en dressing af 1 spsk olie, 1 tsk citronsaft, salt og peber og hæld den over tomaterne sammen med grofthakket persille.
  • 5 Skær auberginen i 1 cm tykke skiver på tværs - drys evt. med lidt salt.Dup aubergineskiverne tørre med køkkenrulle.
  • 6 Pensl med 1 spsk olie og grill skiverne 2-3 minutter på hver side.
  • 7 Skær brødet i skiver, pensl med olie og grill dem. Lad kødet dryppe af i en si.Grill det 1 minut på hver side, 2 minutter i alt. ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Grillstegte sauté-skiver med tomat og aubergine

Opskriften er udviklet af