Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne.
  • 2 Skær aubergine i 1½-2 cm tykke skiver og læg dem i et fad med saft af 1 citron, 1 spsk olie, salt og peber.
  • 3 Vend dem af og til.
  • 4 Rør fromage frais med estragon, salt og peber og vend finthakket basilikum og purløg i.
  • 5 Pensl kødet med 1 spsk olie.
  • 6 Grill kødet 4-5 minutter på hver side.
  • 7 Grill aubergineskiverne.
  • 8 Servèr kødet med en skive citron, aubergineskiver, grøn sauce og kartofler pyntet med dild.
  • {{recipeDoneText}} Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler

Tip

Hvis der bliver kogte kartofler og grøn sauce tilovers, kan det spises næste dag som kartoffelsalat. I stedet for medaljoner kan bruges skinkeschnitzler af inderlår. Opskriften er udarbejdet af Pernille Bækgaard.

Opskriften er udviklet af