Grillstegte medaljoner af svinefilet med marokkanske krydderier og danske sommergrøntsager

Sådan gør du

  • 1 Rist de tørre krydderier på en varm tør pande et øjeblik.
  • 2 Skræl skallen af en halv citron - undgå at få det hvide med.
  • 3 Blend krydderier og citronskal og rør det i yoghurten.
  • 4 Læg kødet i marinaden og stil det i køleskab i mindst 2 timer.
  • 5 Tag kødet op af marinaden. Krydr med salt og peber.
  • 6 Grill medaljonerne 4-5 minutter på hver side i alt 8-10 minutter eller steg dem på panden ved at brune dem, 1 minut på hver side ved god varme.
  • 7 Skru ned til middel varme og steg dem 2 minutter på hver side.
  • 8 De må gerne være svagt rosa indeni ved servering.
  • 9 Kog hveden efter anvisningen på emballagen.
  • 10 Rør olie og gedeost i. Smag til med salt og peber.
  • 11 Skær nogle snit i skindet på tomaterne. kom dem et øjeblik i kogende vand, læg dem i koldt vand, så snart skindet løsner sig en anelse.
  • 12 Træk forsigtigt skindet af og skær tomaterne i store tern.
  • 13 Vend tomaterne med olie, salt, peber og fintsnittet mynte. Smag dem til.
  • 14 Bælg ærterne. Damp dem med 1 spsk vand, smør og salt et øjeblik.
  • 15 Servér straks.
  • {{recipeDoneText}} Grillstegte medaljoner af svinefilet med marokkanske krydderier og danske sommergrøntsager

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier