Grillstegt svinemørbrad med grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Skær auberginen i ½-1 cm tykke skiver.
  • 2 Drys med salt og læg dem i et dørslag i ca. ½ time.
  • 3 Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet.
  • 4 Pensl med olie og krydr med salt og peber.
  • 5 Grill mørbraden i ca. 20 minutter i alt. Vend kødet af og til.
  • 6 Centrumtemperaturen bør være 62-65 grader.
  • 7 Skær hvidløgene igennem og pensl skærefladen med lidt olie.
  • 8 Læg dem på grillen med skærefladen nedad først.
  • 9 Når de er passende stegt, vendes hvidløgene og lægges ud i kanten af grillen og steges færdig.
  • 10 Steg imens majskolberne skåret i passende stykker, aftørret aubergine, squash i ½ cm tynde skiver og asparges penslet med olie.
  • 11 Krydr med salt og peber.
  • 12 Ved servering pyntes med rucola og limebåde.
  • 13
  • {{recipeDoneText}} Grillstegt svinemørbrad med grøntsager

Tip

I stedet for brød kan der som tilbehør serveres kogte kartofler vendt i olivenolie og salt og stegt færdig på grillen.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier