Grillstegt Mørbrad Royal med grillet asparges i vinaigrette

Sådan gør du

  • 1 Kog æggene hårdkogte.
  • 2 Pensl kødet med olie.
  • 3 Krydr med salt og peber og grill det 15-20 minutter i alt.
  • 4 Vend kødet af og til.
  • 5 Tag kødet af.
  • 6 Pres citronsaft af ½ citron over kødet.ognbsp; Knæk rodenden af aspargesene.
  • 7 Grill aspargesene 2-4 minutter og læg dem på et fad.
  • 8 Hak æggene og kom dem i en skål med fint hakkede krydderurter, eddike, olie, salt og peber.
  • 9 Vend det godt sammen og kom det henover aspargesene.
  • 10 Servèr kødet i tykke skiver med asparges vinaigrette og brød til.
  • {{recipeDoneText}} Grillstegt Mørbrad Royal med grillet asparges i vinaigrette

Tip

Bestil Mørbrad Royal hos slagteren. En almindelig svinemørbrad kan også bruges. Bimørbraden skæres af. Svinemørbraden afpudses helt for sener, hinder og fedt, og fraskæres 9 cm fra mørbradspidsen og 7 cm fra mørbradhovedet. Stykket er nu lige tykt over det hele og dermed fås den bedste kulinariske kvalitet efter stegningen. Stykket kaldes Mørbrad Royal.

Opskriften er udviklet af