Grillstegt laks med rodfrugter

Sådan gør du

  • 1 Skræl alle rodfrugterne, og skær dem i store tern på ca. 2x2 cm.
  • 2 Skær citronen i 3 tykke skiver.
  • 3 Varm olien op på en pande, og steg citronskiverne, til de er gyldne.
  • 4 Tilsæt rodfrugterne, og steg dem med. Vend ofte rodfrugterne, så de bliver stegt på alle sider uden at blive brune.
  • 5 Hak løg og bredbladet persille.
  • 6 Drys rodfrugterne med sukker, løg, persille og vand, og lad dem koge i 2 min. Smag til med salt og peber.
  • 7 Skær laksen i 4 stykker, og steg dem på en varm grillpande i ca. 8 min. Krydr med salt og peber.
  • 8 Servér den grillstegte laks med citronglacerede rodfrugter, kogte aspargeskartofler og godt brød.
  • {{recipeDoneText}} Grillstegt laks med rodfrugter

Tip

I stedet for laks kan du anvende ørred.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier