Grillpølser med kold kartoffelsalat, tomater og basilikum

Energiinformation

  • Protein 3.8 g.
  • Kulhydrater 9.2 g.
  • Fedt 7.8 g.
  • Energifor./ pers 691 kcal
  • Fedtenergi 58 %

Sådan gør du

  • 1 Skrub og kog kartoflerne møre i letsaltet vand. 
  • 2 Rør skyr, cremefraiche og mayonnaise med meget finthakket persille, purløg og forårsløg og presset hvidløg. Smag til med citron, salt og peber. 
  • 3 Enten bruges friskbælgede ærter, eller der anvendes frosne, som kommes i en skål, giv dem et dryp rapsolie og et drys salt, hæld kogende vand over og lad dem stå et par minutter, hvorefter vandet hældes fra, og de afdrypper i en sigte. 
  • 4 Skær kartoflerne i skiver og vend disse med cremen og ærterne. 
  • 5 Skær tomaterne i både.
  • 6

    Anretning

    Grill pølserne, som anrettes med kartoffelsalat, tomater og basilikum.
  • {{recipeDoneText}} Grillpølser med kold kartoffelsalat, tomater og basilikum

Tip

Man kan vælge at gøre kartoffelsalaten fedtfattig, ved at reducere på mængden af mayonnaise eller helt undlade den. Eller undlade cremefraiche og kombinere skyr med mayonnaise.

Opskriften er udviklet af