Grillet tun med sommergrønt

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7.4 g
  • Fedt 1.1 g
  • Fedtenergi 13 %
  • Kulhydrater 9 g.
  • Energifor./ pers 490 kcal

Sådan gør du

  • 1 Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. 
  • 2 Gør porrer og gulerødder i stand, pensl dem med olivenolie og krydr let med salt, peber og timian. 
  • 3 Skær citronerne i halve. 
  • 4 Dup fisken tør, pensl med olivenolie og krydr let med salt og peber. 
  • 5 Grill fisken, grøntsagerne og citronerne. 
  • 6

    Anretning

    Anret fisken med sommergrønt, citroner, kartofler med klippet dild.
  • {{recipeDoneText}} Grillet tun med sommergrønt

Opskriften er udviklet af