Grillet tournedos med aubergine og nye kartofler

Sådan gør du

  • 1 Skær den ene aubergine midt over.
  • 2 Pensl med olivenolie og grill 3 - 4 min. på hver side eller bag den 25 - 30 min. i ovnen. Skrab auberginekødet ud.
  • 3 Rist hakkede udblødte soltørrede tomater, skalotteløg skåret i tern og presset hvidløg i lidt olie ca. 5 min. ved jævn varme.
  • 4 Skær mozzarellaen i små tern.
  • 5 Rør auberginekødet med citronsaft og de ristede skalotteløg, tomater og mozzarella.
  • 6 Smag til med salt og peber.
  • 7 Skær den anden aubergine i skiver på ca. 2 cm og grill dem.
  • 8 Læg auberginefyldet ovenpå aubergineskiverne og bag dem ca. 5 min. ved 200° i ovnen. Fjern kernerne fra chilien og hak eller blend den sammen med bredbladet persille, frisk koriander, rødløg, hvidløg, citronsaft, paprika, spidskommen, salt og peber.
  • 9 Kog nye kartofler og vend med charmoulaen.
  • 10 Skær 4 tournedoser (tykke bøffer) af oksemørbraden. Steg tournedoserne på grillen 3 - 5 min. på hver side og lad dem hvile et par minutter.
  • 11 Server tournedos med aubergine og krydrede kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Grillet tournedos med aubergine og nye kartofler

Opskriften er udviklet af