Grillet torsk med fennikel, krydderurtecreme, grønne asparges og peberfrugt

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 5.6 g.
  • Kulhydrater 7.2 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 534 kcal
  • Fedtenergi 26 %

Sådan gør du

  • 1

    Rør cremefraiche og skyr med meget finthakket dild og persille, smag cremen til med salt, peber og citronsaft. 

  • 2

    Del fennikel. Vrik de grønne asparges, og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække og skær rodenden til. Skær store flader af peberfrugterne. 

  • 3

    Pensl grøntsagerne med olivenolie og krydr let med salt og peber. 

  • 4

    Grill grøntsagerne. 

  • 5

    Dup fisken tør – og enten grilles den i grill-net til fisk, pakkes i alufolie og lægges på grillen, eller grilles i udkanten, hvor varmen ikke er så høj. 

  • 6

    Anretning

    Anret fisken med creme, grøntsager og citronbåde.

  • {{recipeDoneText}} Grillet torsk med fennikel, krydderurtecreme, grønne asparges og peberfrugt

Opskriften er udviklet af