Grillet svinemørbrad med ferskner i balsamico og kikærtesalat

Sådan gør du

  • 1 Læg kikærterne i koldt vand natten over.
  • 2 Si vandet fra og kog dem i nyt vand med laurbærblade og salt ca. 60 min.
  • 3 Halver fersknerne og fjern stenene.
  • 4 Skær frugten i både og rist dem et minut på panden i eddike og honning.
  • 5 Befri mørbraden for sener og hinder og skær den i medaljoner ca. 3 cm. tykke.
  • 6 Grill medaljonerne på grill eller grillpande ca. 3 min. på hver side.
  • 7 Krydr med salt og peber.
  • 8 Blend tomaterne sammen med citronsaft, olivenolie, salt og peber.
  • 9 Skær courgetten i skiver på 1/2 cm tykkelse og grill dem et par minutter på hver side.
  • 10 Vend dressingen med de kogte kikærter.
  • 11 Riv salatbladene i mindre stykker og halver cherrytomaterne.
  • 12 Kom courgette, salat og cherrytomater i kikærteblandingen.
  • {{recipeDoneText}} Grillet svinemørbrad med ferskner i balsamico og kikærtesalat

Opskriften er udviklet af