Grillet svinemørbrad marineret med lime

Sådan gør du

  • 1 Puds mørbraden af for sener og hinder.
  • 2 Fjern kernerne fra chilien og hak den fint sammen med persille.
  • 3 Kom det over i en lille skål.
  • 4 Skyl limefrugten grundigt, riv skallen fint og tilsæt det chiliblandingen.
  • 5 Pres saften fra limefrugten i og tilsæt olivenolie, salt og peber.
  • 6 Gnid mørbraden med marinaden og stil den i køleskab ca. 20 min.
  • 7 Skær rødbeden i tern og kog dem møre sammen med bulgur i letsaltet vand ca. 10 min. under låg.
  • 8 Skær courgetterne i grove tern.
  • 9 Hak skalotteløgene groft.
  • 10 Kog courgettetern og løg møre i hvidvin tilsat lidt salt.
  • 11 Si væden over i en lille skål og gem den.
  • 12 Blend courgetter, løg, olivenolie, parmesanost og kogelage til en pure.
  • 13 Smag den til med salt og peber.
  • 14 Skær mørbraden i medaljoner og grill dem ca.4 min. på hver side, over jævn varme så marinaden ikke brænder på.
  • {{recipeDoneText}} Grillet svinemørbrad marineret med lime

Opskriften er udviklet af